Trainer voor: Kill It With Fire 2 (0.6.1.55)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte sprongen, Geen opladen, Superschade, Gemakkelijk ontgrendelen en voltooi prestaties en nog veel meer.
Kill It With Fire 2: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Kill It With Fire 2. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Kill It With Fire 2! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Kill It With Fire 2 van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Kill It With Fire 2! Je vindt ze in de speciale gids van Kill It With Fire 2 van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Arachnofobie.Het spel.Het vervolg.Vecht alleen of met vrienden in de coöperatieve modus tegen spinnen.Voer oorlog tegen spinachtigen in de ruimte-tijd en roei elke spin in het multiversum uit, of speel voor het eerst als de achtpotige dreiging in de PvP Spider Hunt-modus!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte sprongen
  • Geen opladen
  • Superschade
  • Gemakkelijk ontgrendelen en voltooi prestaties
  • Gamesnelheid
  • Edit: snelheidsvermenigvuldiger
  • Bewerken: duur van het web
  • Edit: loopsnelheid
  • Verandering: hurkende snelheid
  • Edit: sprintsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kill It With Fire 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt springen # wapenNumPad2: niet opladen# SchadeNumPad3: Superschade# VoortgangNumPad4: eenvoudig ontgrendelen en doelstellingen voltooien /># Gameplay< br/>NumPad5: GameSpeed

Editoropties

# BewegingSnelheidsvermenigvuldigerSpinnewebduur Wandelen snelheidHurksnelheidSprintsnelheid
Cherri Andrea640360