Trainer voor: Ants Took My Eyeball (ATME 1.6.5)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijk, Ongelimiteerde ammunitie, Geen opladen, Bewerken: maximale gezondheid en nog veel meer.
Ants Took My Eyeball: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Ants Took My Eyeball. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Ants Took My Eyeball vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We kunnen je meer bieden! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. Op deze pagina gewijd aan de walkthrough van Ants Took My Eyeball vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze gids tonen voor het voltooien van het spel.

Ants Took My Eyeball is een roguelite-actieplatform in 2D.Daal af in een steeds veranderende mierenhoop, vecht je een weg door hordes insecten met een verscheidenheid aan wapens, neem het op tegen formidabele bazen en vind uiteindelijk je gestolen oogbal.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijk
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Geen opladen
  • Bewerken: maximale gezondheid
  • Edit: munitie
  • Bewerking: goud


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ants Took My Eyeball: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onoverwinnelijk# WapenNumPad2: onbeperkte munitieNumPad3: niet herladen

Editoropties

# Spelerstatistieken Maximale gezondheid< br/>#WapenMunitie# ValutaGoud
Cherri Andrea640360