Trainer voor: New Star GP (14598144)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte brandstof, Supersnelle acceleratie, Stomme NPC, Nul rondetijd en nog veel meer.
New Star GP: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor New Star GP.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van New Star GP: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van New Star GP

New Star GP is een spannend arcade-racespel met prachtige retro-graphics.Speel de carrièremodus en baan je een weg door tientallen jaren racen door je auto te verbeteren en de bemanning te ondersteunen...

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte brandstof
  • Supersnelle acceleratie
  • Stomme NPC
  • Nul rondetijd
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van New Star GP: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte brandstof NumPad2: Supersnelle acceleratieNumPad3: Stomme NPCNumPad4: Geen rondetijd# GameNumPad5: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360