Trucs en Spelcodes: In Stars and Time (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van In Stars and Time voor PC.

Inleiding

In Stars and Time: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van In Stars and Time! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Leef met de altijd aanwezige last van het vastzitten in een tijdlus waar alleen jij iets van kunt weten in deze turn-based RPG.Creëer een betere toekomst voor jou en je vrienden.Vind hoop waar er geen meer is.Bid tot de sterren en bevrijd jezelf van de tijd.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 20/11/2023. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor In Stars and Time (PC): Oneindige MP en zwakke vijanden.

Niet alleen trucs! We kunnen u ook de walkthrough laten zien van In Stars and Time. Op de juiste walkthroughspagina van dit spel staan ​​enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van In Stars and Time downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van In Stars and Time zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina In Stars and Time (14921227 / +29)
Cherri Andrea640360