Trucs en Spelcodes: Forgotten Seas (PC)

Oneindig gebruik en oneindig uithoudingsvermogen en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Forgotten Seas voor PC.

Inleiding

Forgotten Seas: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Forgotten Seas. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe trucs kent, dan horen we die graag. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je helpt ook andere gebruikers die op zoek zijn.

Je bent verdwaald in de Bermuda-leegte, waar de oceaan oneindig is en het land kostbaar.Creëer je eigen Ship in a Bottle en beleef een ervaring op volle zee.Vaar naar nieuwe landen, bouw kampen, ga op jacht naar schatten, handel in goederen en verdedig je schip tegen piraten!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Forgotten Seas sinds 07/06/2024, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Forgotten Seas (PC): Oneindig gebruik en oneindig uithoudingsvermogen.

Forgotten Seas heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Forgotten Seas zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Forgotten Seas (ORIGINAL / +17)
Cherri Andrea640360