Trainer voor: Train Valley World (BUILD 452)

Je zal veel Trucs toevoegen: Supergeld, Kalender bevriezen, Spelsnelheid, Edit: Fondsen en nog veel meer.
Train Valley World: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Train Valley World en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben ook de trucs van Train Valley World beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Train Valley World vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Train Valley World is een verslavend spel geïnspireerd op klassieke transportmanagementsimulators.Bouw en beheer efficiënte spoorwegen over de hele wereld, creëer geavanceerde logistieke ketens, ontwerp je eigen levels en word een magnaat, speel single of multiplayer!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Supergeld
  • Kalender bevriezen
  • Spelsnelheid
  • Edit: Fondsen
  • Bewerken: punten voor industriële techniek
  • Bewerken: binaire waarde
  • Bewerken: stationwaarde
  • Edit: productiewaarde
  • Bewerken: waarde van ontwikkelingsrechten
  • Edit: Locomotiefwaarde
  • Bewerken: waarde van ontgrendelde voordelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Train Valley World: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, druk op F1 in het hoofdmenu.Luister naar 'Trainer geactiveerd'.Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# TariefNumPad1: Supergeld
# KalenderNumPad2: Agenda bevriezen# GameNumPad3: Spelsnelheid

Editoropties< /em># ValutaFondsen# BouwIndustriële techniekpunten# WaarderingVolg waardeStationswaardeWaardeproductiesWaardeontwikkelingsrechten Waardelocomotieven WaardeWaarde ontgrendelde voordelenOpmerkingen

Supergeld: Voor valuta activeer je het spel en geef je wat geld uit op de circuits of op een station. Druk vervolgens op ESC om te pauzeren, speel vervolgens en vervolgens op ESC om te hervatten. Je zult de waarden zien veranderen.Fondsen:< /b>Voor valuta geef je wat geld uit aan tracks of een station. Wijzig vervolgens de waarde. Druk vervolgens op ESC om te pauzeren, vervolgens op ESC om te hervatten en je zult de waarden zien veranderen.
Industry Engineering Points:Voor de bouw geef je wat geld uit aan sporen of een station. Wijzig vervolgens de waarde. Druk vervolgens op ESC om te pauzeren, dan op ESC om verder te gaan Je zult de waarden zien veranderen.
Cherri Andrea640360