Trainer voor: Mayhem Brawler (2.2.39)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte levens, Onbeperkte gezondheid, Onbeperkte vermogensmeter, Megascore en nog veel meer.
Mayhem Brawler: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Mayhem Brawler en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Op de volgende truccen-pagina van Mayhem Brawler kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Mayhem Brawler kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Mayhem Brawler is een stedelijk vechtspel met fantasiethema dat de arcade-sfeer van de jaren 90 terugbrengt naar het heden. Met komische graphics en adembenemende soundtracks biedt het een unieke ervaring die je alleen of in co-op met vrienden kunt spelen terwijl u de volgende stap in het verhaal definieert met uw keuzes.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte levens
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte vermogensmeter
  • Megascore
  • De AI zal niet aanvallen
  • Superschade
  • Supersnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Mayhem Brawler: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler NumPad1: onbeperkte levens NumPad2: Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkte krachtmeter# ScoreNumPad4: Megascore# VijandenNumPad5: De AI zal niet aanvallenNumPad6: Superschade# GameplayNumPad7: Supersnelheid
Cherri Andrea640360