Mayhem Brawler - Volledige Film

De volledige film van Mayhem Brawler, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 22 minuten duurt.
Mayhem Brawler - Volledige Film

Mayhem Brawler is een stedelijk vechtspel met fantasiethema dat de arcade-sfeer van de jaren 90 terugbrengt naar het heden. Met komische graphics en adembenemende soundtracks biedt het een unieke ervaring die je alleen of in co-op met vrienden kunt spelen terwijl u de volgende stap in het verhaal definieert met uw keuzes.

Op de volgende truccen-pagina van Mayhem Brawler kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Op de volgende walkthroughspagina van Mayhem Brawler kan u de verzameling video's die van YouTube komen zien en die we hebben gekozen om u de stapsgewijze voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij hen zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Open de volgende video van Mayhem Brawler, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 22 minuten.

Cherri Andrea640360