Edge of Sanity - Volledige Film

De volledige film van Edge of Sanity, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 360 minuten duurt.
Edge of Sanity - Volledige Film

Edge of Sanity, dat zich afspeelt in het wrede Alaska, is een Lovecraftiaanse managementhorror in 2D-graphics.Ontdek een verontrustend verhaal, probeer de waanzin op afstand te houden en leid een groep overlevenden op onderzoek, verzamel hulpbronnen en verdedig zichzelf tegen bovennatuurlijke verschrikkingen.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Edge of Sanity en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Edge of Sanity en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Edge of Sanity proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Open de volgende video van Edge of Sanity, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 360 minuten.

Cherri Andrea640360