Mayhem Brawler: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Mayhem Brawler (ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE)

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de complete walkthrough en de gids van Mayhem Brawler! Het bevat alle geheimen en tips om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Mayhem Brawler is een stedelijk vechtspel met fantasiethema dat de arcade-sfeer van de jaren 90 terugbrengt naar het heden. Met komische graphics en adembenemende soundtracks biedt het een unieke ervaring die je alleen of in co-op met vrienden kunt spelen terwijl u de volgende stap in het verhaal definieert met uw keuzes.

We hebben materiaal geldig voor ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds ALL VERSIONS / PC / PS4 / SWITCH / XBOX ONE, de datum waarop Mayhem Brawler werd gepubliceerd. Op eender welke manier, omdat het over een walkthrough gaat, moet het altijd universeel geldig zijn.

In de volgende truccen pagina van Mayhem Brawler je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

We hebben bovendien ook een Trainer gevonden voor dit spel, die we op een aparte pagina op deze site hebben geplaatst. Met dit computerprogramma kun je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en je kan deze tijdens het spelen activeren.

En hier is eindelijk de langverwachte walkthrough voor dit spel. Het is verdeeld in meerdere video's, tenzij het een kort spel is.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360