File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Demolish & Build 3 • Apocanow.nl

Demolish & Build 3: Trucs en Codes

De pagina gewijd aan de trucs van Demolish & Build 3 (PC). Je vindt er valsspeel codes, geheimen, strategieën en nog veel meer.

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Demolish & Build 3 en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Plaats jezelf in de schoenen van de eigenaar van een sloopbedrijf.Voltooi contracten om geld te verdienen, zodat u nieuwe apparatuur kunt kopen en uw bedrijf kunt verbeteren.Gebruik gereedschappen, van boorhamers tot gigantische kranen, en ervaar het realisme van een authentieke bouwplaats.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Demolish & Build 3: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Demolish & Build 3

Als je echt veel trucs wilt voor Demolish & Build 3, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Demolish & Build 3 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Demolish & Build 3
Trainer v 1.01 / +5
Geen schade voor de speler
Gemakkelijke klus om te voltooien
Tijd van de dag geblokkeerd
Spelsnelheid
Edit: geld
Edit: Snelheid van de huidige tijd van de dag
Cherri Andrea640360