Trainer voor: Demolish & Build 3 (v 1.01)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade voor de speler, Gemakkelijke klus om te voltooien, Tijd van de dag geblokkeerd, Spelsnelheid en nog veel meer.
Demolish & Build 3: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Demolish & Build 3 en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Demolish & Build 3: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Demolish & Build 3

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Demolish & Build 3: een videogids die is samengesteld uit video's van YouTube, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Demolish & Build 3

Plaats jezelf in de schoenen van de eigenaar van een sloopbedrijf.Voltooi contracten om geld te verdienen, zodat u nieuwe apparatuur kunt kopen en uw bedrijf kunt verbeteren.Gebruik gereedschappen, van boorhamers tot gigantische kranen, en ervaar het realisme van een authentieke bouwplaats.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen schade voor de speler
  • Gemakkelijke klus om te voltooien
  • Tijd van de dag geblokkeerd
  • Spelsnelheid
  • Edit: geld
  • Edit: Snelheid van de huidige tijd van de dag


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Demolish & Build 3: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, druk op F1 in het hoofdmenu.Luister naar 'Trainer geactiveerd'.Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelerNumPad1: Geen schade aan de speler. # Huidige taakNumPad2: Gemakkelijke taak voltooid# OmgevingNumPad3: Tijd vergrendeld# GameNumPad4: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360