Trucs en Spelcodes: The Tribe Must Survive (PC)

Trucs en Codes van The Tribe Must Survive voor PC waaronder Bewerken: Relikwieën en Bewerken: Hout.

Inleiding

The Tribe Must Survive: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van The Tribe Must Survive. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op The Tribe Must Survive, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

The Tribe Must Survive is een strategisch overlevingsspel dat zich afspeelt in de prehistorie van Lovecraft.Bouw een basis, weersta calamiteiten en verken het onbekende.Beheers angst en verminder conflicten om de stam te helpen bloeien.Elke keuze telt.Zal jij kunnen overleven?

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 23/05/2024. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Tribe Must Survive (PC): Bewerken: Relikwieën en Bewerken: Hout.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van The Tribe Must Survive te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Onder de Trucs vind je ook de lijst met de Doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs: Steam doelen

Trucs The Tribe Must Survive:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Tribe Must Survive

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Tribe Must Survive zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Tribe Must Survive (1.1.7 / +13)
Cherri Andrea640360