Trainer voor: Trans-Siberian Railway Simulator (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Megageld, Geen honger of dorst, Geen onderkoeling, Onbeperkt munitie en nog veel meer.
Trans-Siberian Railway Simulator: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Trans-Siberian Railway Simulator.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Trans-Siberian Railway Simulator. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Trans-Siberian Railway Simulator steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Trans-Siberian Railway Simulator.

Neem de besturing over van een klassieke Russische locomotief en kijk of wilde dieren, onsmakelijke types, vorstgolven en een steeds brekende locomotief je kunnen tegenhouden.Probeer te overleven op de langste treinlijn ter wereld!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Megageld
  • Geen honger of dorst
  • Geen onderkoeling
  • Onbeperkt munitie
  • Geen opladen
  • Onbeperkt gebruik
  • Altijd middag
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Trans-Siberian Railway Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Tarief NumPad1: Megageld # BenodigdNumPad2: geen honger of dorstNumPad3: geen onderkoeling# wapensNumPad4: onbeperkte munitieNumPad5: niet herladen # items
NumPad6: Onbeperkt gebruik# OmgevingNumPad7: Altijd middag# GameplayNumPad8: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360