Trainer voor: Toy Shire (0.5.41)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte eenheidssterren, Voorbereidingstimer voor invriezen, Snelle hersteltijden, Supersnelheid en nog veel meer.
Toy Shire: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Toy Shire.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Toy Shire. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Toy Shire steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Toy Shire.

Zit je vast in het spel? Wij hebben de walkthrough voor uw probleem, en ook die van Toy Shire. Bezoek de complete walkthrough en gids van Toy Shire steeds op apocanow. Je vindt alle videogidsen van YouTube over dit spel en ze staan ​​allemaal geordend op één pagina. Niets beters om de obstakels te overwinnen die je blokkeren.

Ben je klaar voor een spannend torenverdedigingsavontuur met speelgoedleger?Welkom in Toy County!Vecht tegen verschillende vijanden op verschillende locaties, verdedig je familie en weer vijanden uit jouw omgeving.Red de wereld door je verdediging te versterken met speelgoedtorens!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte eenheidssterren
  • Voorbereidingstimer voor invriezen
  • Snelle hersteltijden
  • Supersnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Toy Shire: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Hoor 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets.Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# ValutaNumPad1: Onbeperkte eenheidssterren# Timer< br/>NumPad2: Voorbereidingstimer voor bevriezen# ImplementatieNumPad3: Snelle cooldowns# GameplayNumPad4: Supersnelheid
Cherri Andrea640360