Trainer voor: Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA (v1.0.3442)

Je zal veel Trucs toevoegen: Speler 1 wint alle punten, Speler 2 wint alle punten, Winnende punten keren terug naar normaal, Speler 1 wint alle spellen in de set en nog veel meer.
Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA.

Het officiële tennisspel van de ATP en WTA is eindelijk hier!Word de nummer 1 speler ter wereld door een heel seizoen lang de strijd aan te gaan met de grootste professionele tennisspelers die ooit samen in een tennisvideogame zijn gezien.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Speler 1 wint alle punten
  • Speler 2 wint alle punten
  • Winnende punten keren terug naar normaal
  • Speler 1 wint alle spellen in de set
  • Speler 2 wint alle games in de set
  • Winnende punten keren terug naar normaal
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Tiebreak: The Official Game of the ATP and WTA: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, druk op F1 in het hoofdmenu.Luister naar 'Trainer geactiveerd'.Druk op de gewenste sneltoets.Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# ScorenNumPad1: Speler 1 wint alle puntenNumPad2 : Speler 2 wint alle puntenNumPad3: Winnende punten keren terug naar normaalNumPad4: Speler 1 wint alle spellen in de setNumPad5: Speler 2 wint alle spellen in de setNumPad6 : De winnende set keert terug naar normaal# GameplayNumPad7: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360