Trainer voor: Idle Fishing (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Supervermenigvuldiger, Mega-edelstenen, Spelsnelheid, Megaspelsnelheid en nog veel meer.
Idle Fishing: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Idle Fishing en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Voor Idle Fishing hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanIdle Fishing.

Ontspan en vis vangen in een prachtige omgeving.Huur ervaren bemanningsleden in, investeer in winstgevende gebouwen, ontgrendel veel boten en...updates.Duik in de minigame-uitdaging voor een interactieve ervaring als geen ander!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Supervermenigvuldiger
  • Mega-edelstenen
  • Spelsnelheid
  • Megaspelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Idle Fishing: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, druk op F1 in het hoofdmenu.Luister naar 'Trainer geactiveerd'.Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Munten
NumPad1: Super Multiplier
# EdelstenenNumPad2: Mega Edelstenen# GameplayNumPad3: SpelsnelheidNumPad4: Mega Spelsnelheid
Cherri Andrea640360