Evotinction: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Evotinction (PC)

Welkom! Hieronder hebben we de gids gemaakt van Evotinction, maar niet alleen dat. De mogelijke Walkthrough en de Geheimen worden op deze pagina vermeld indien ze en wanneer ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Nabije toekomst.In een afgelegen, zelfvoorzienende onderzoeksfaciliteit genaamd HERE.Het kunstmatige-intelligentiesysteem dat de faciliteit bestuurde, was besmet met een onbekend virus en begon mensen aan te vallen.Dokter Liu besluit alleen deze verloren faciliteit te infiltreren om de kunstmatige intelligentie onder ogen te zien, de waarheid te achterhalen en de mensheid te redden.

De walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. We werken de lijst met consoles elke keer bij als er een nieuwe aan de lijst wordt toegevoegd.

We hebben ook de trucs van Evotinction beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Evotinction zal je codes en ontgrendelaars vinden om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aankomen.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van , te downloaden op de juiste pagina! Een Trainer is een programma waarmee je het spel op een veilige manier kunt aanpassen door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Je vind alle aanwijzingen over hoe je naar de pagina moet gaan, verder onderaan!

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360