Nobody Wants to Die: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Nobody Wants to Die (PC)

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Nobody Wants to Die. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

Inleiding en Verhaal van het Spel

Verlies jezelf in de dystopische wereld van New York, 2329;Onsterfelijkheid heeft een prijs die iemand moet betalen.In dit interactieve noir-verhaal leid je het onderzoek met behulp van geavanceerde technologie als rechercheur James Karra, die alles riskeert om een ​​seriemoordenaar te achtervolgen die zich richt op de elite van de stad.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Nobody Wants to Die! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Nobody Wants to Die van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360