Still Wakes the Deep: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Still Wakes the Deep (PC)

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Still Wakes the Deep. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

Inleiding en Verhaal van het Spel

1975. Een ramp treft het olieplatform Beira D, voor de kust van Schotland.Doorkruis de overblijfselen van het platform om je bemanning te redden van een buitenaardse horror die alle logica tart.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Wil je uit de profielen stappen? We hebben de cheats voor Still Wakes the Deep. Bezoek de pagina met trucs en geheimen van Still Wakes the Deep altijd op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Still Wakes the Deep.

heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je naar de gerelateerde pagina van de Trainer gaat, je downloadt hem en voert hem uit terwijl je speelt, zal het je toelaten nieuwe functies te krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Na deze inleiding over het spel, is hier de walkthrough die we je beloofd hebben. De walkthrough zal verdeeld worden in verschillende delen als deze te lang is.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360