Dead Island 2: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Dead Island 2 (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE)

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren u het artikel dat gaat over de complete gids en de walkthrough van Dead Island 2. We hopen dat je het nuttig vindt en dat je het einde van het spel kunt bereiken.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Een fataal virus verspreidt zich naar Los Angeles, Californië en transformeert zijn inwoners in vraatzuchtige zombies. De stad is in quarantaine en het leger heeft zich teruggetrokken. Moreno, besmet, maar meer dan immuun, leer je de zombies te benutten die je in hebt. Alleen jij. , en het handjevol andere gewaagde jongens die resistent zijn tegen de ziekteverwekker, houden in het evenwicht de toekomst van Los Angeles (en van de mensheid). De mens die de waarheid achter de epidemie ontdekt, je zult ontdekken wie of wat je bent. Overleven, Evolve, Save the World: Slechts een andere dag in Los Angeles! De geliefde zombi -saga is teruggekeerd met een unieke horrorformule, donkere humor en extravagant moord op zombies, in een episch avontuur pulp en overstroomd met zombies -infectie, onderzoekt het iconische Los Angeles doordrenkt in bloed. Ik ontmoet buitengewone karakters. County ontelbare vijanden met prachtig bloedige details. Laten we eens kijken!

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE of sinds het spel is uitgebracht.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Dead Island 2. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Bovendien kunt u voor ook een promotrainer downloaden die door derden wordt aangeboden op de daarvoor bestemde pagina. Als deze trainer samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

Na het voorwoord, laten we u de walkthrough zien die we hebben gevonden, verdeeld in één of meer video's op basis van de grootte van het spel.

Volledige oplossing

Cherri Andrea640360