Lost Dimension: Walkthroughs en Gidsen

Hier vindt u de walkthrough en de gids van Lost Dimension (PC / PS3 / PSVITA)

Welkom bij het artikel op deze site dat verband houdt met de walkthrough en geheimen van Lost Dimension. De complete gerelateerde gids voor dit spel staat op deze pagina.=

Inleiding en Verhaal van het Spel

De absurde draai -, jeugd-en Het Einde, gebruik te maken van zijn speciale krachten heeft verwoest de helft van de planeet, en dreigt om het werk te voltooien binnen dertien dagen, gedurende welke de wacht gezegend op de top van een kolossale toren, die de verenigde naties sturen VERZEGELD te klimmen. Deze laatste zijn een soort paramilitaire eenheid, samengesteld uit personen, met op hun beurt van de bevoegdheden van een gevarieerd karakter, de mogelijkheid om te teleporteren naar het loslaten van het vuur met de enige beweging van de handen: van de speler te imiteren Sho Kasugai, wiens talent bestaat uit het lezen van de gedachten van anderen, vaardigheden die erg handig zijn, aangezien, in het eerste team, bestaande uit hij en tien andere soldaten, er is een onbekend aantal verraders, geïnfiltreerd door Het Einde.

Lost Dimension is gepubliceerd op 30/09/2017 voor PC / PS3 / PSVITA. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de walkthroughs ook voor nieuwkomers gelden.

In de volgende truccen pagina van Lost Dimension je zult de trucs en codes kunnen zien die we voor deze game hebben verzameld. Dankzij hen kun je elke moeilijkheid overwinnen, zelfs als je een beetje vals speelt.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar op een speciale pagina! Een trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kan ontgrendelen.'

Op de truccenpagina vind je ook de lijst van de doelstellingen voor dit spel met een kleine uitleg over hoe je ze allemaal kunt bekomen.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

Deel 18

Deel 19

Deel 20

Deel 21

Deel 22

Deel 23

Deel 24

Deel 25

Deel 26

Deel 27

Deel 28

Deel 29

Deel 30

Deel 31

Deel 32

Deel 33

Deel 34

Deel 35

Deel 36

Deel 37

Deel 38

Deel 39

Deel 40

Deel 41 - het Einde van het Spel

Cherri Andrea640360