File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Reka • Apocanow.nl

Reka: Trucs en Codes

Trucs, Codes en Geheimen voor Reka op PC. Bijvoorbeeld: Supersprong en oneindige inventarisitems.

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Reka verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Kanaal je innerlijke heks!Bouw je eigen gezellige kippenpotenhut, beoefen hekserij en ga op zoek naar ingrediënten in het herfstbos.Los speurtochten op en ontdek de grote mysteries van de legendarische heks Baba Yaga...

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Niet genoeg? We hebben ook de walkthrough van Reka! Je kan deze vinden in de juiste gids van Reka van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meerdere video's met de verschillende etappes van het spel. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om door de video's te bladeren die we voor je verzameld hebben.

Zou je veel trucs willen voor Reka die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Reka zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Reka
Trainer ORIGINAL / +14
Supersprong
Onbeperkte inventarisitems
Schakel cheats voor ontwikkelaars in
Spelsnelheid
Wijziging: vermenigvuldiger van itemverzameling
Edit: Slot 1
Edit: Slot 2
Edit: Slot 3
Edit: Slot 4
Edit: Slot 5
Edit: Slot 6
Edit: Slot 7
Edit: Slot 8
Edit: Slot 9
Edit: Slot 10
Cherri Andrea640360