File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Oxenfree 2: Lost Signals • Apocanow.nl

Oxenfree 2: Lost Signals: Trucs en Codes

Trucs, Codes en Geheimen voor Oxenfree 2: Lost Signals op PC. Bijvoorbeeld: Oneindige dialoogselectietijd en oneindige spelsnelheid.

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Oxenfree 2: Lost Signals. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Vijf jaar na de gebeurtenissen in OXENFREE keert Riley terug naar haar geboorteplaats Camena om mysterieuze radiosignalen te onderzoeken.Wat hij vindt is meer dan hij had verwacht.

Oxenfree 2: Lost Signals is gepubliceerd op 12/06/2023 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

In de volgende walkthroughspagina van Oxenfree 2: Lost Signals kan je de verzameling video's zien die op YouTube zijn aangegemaakt en die we hebben gekozen om je stap voor stap de voltooiing van dit spel te laten zien. Dankzij deze zul je in staat zijn om de blokkades te overwinnen en ook te begrijpen hoe een professional speelt om te leren.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Oxenfree 2: Lost Signals zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Oxenfree 2: Lost Signals
Trainer 1.4.8 / +1
Cherri Andrea640360