Trucs en Spelcodes: Terminus: Zombie Survivors (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Terminus: Zombie Survivors voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Terminus: Zombie Survivors: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Terminus: Zombie Survivors. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Terminus: Zombie Survivors, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Terminus: Zombie Survivors is een 2D turn-based survival-roguelike die zich afspeelt tijdens een zombie-apocalyps.Elke reis is uniek en elke beslissing kan het verschil betekenen tussen leven en dood.Kun jij honger, kou en de ondoden onder ogen zien om de Terminus te bereiken en verlossing te vinden?

Terminus: Zombie Survivors is gepubliceerd op 19/08/2024 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Terminus: Zombie Survivors (PC): Oneindig moreel en oneindige hydratatie.

Zou je veel trucs willen voor Terminus: Zombie Survivors die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Terminus: Zombie Survivors zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Terminus: Zombie Survivors (15543433 / +7)
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkt toegangspunt
  • Onbeperkte verzadiging
  • Onbeperkte hydratatie
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkte moraliteit
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: EXP
Cherri Andrea640360