Trucs en Spelcodes: Beach Invasion 1945 (PC)

Alle trucs en codes van Beach Invasion 1945 voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Beach Invasion 1945: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Beach Invasion 1945!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Beach Invasion 1945-Pacific is een FPS-spel uit de Tweede Wereldoorlog waarin spelers de versterkte stranden van de eilanden in de Stille Oceaan verdedigen tegen binnenvallende legers van troepen, tanks en vliegtuigen.Gebruik iconische Japanse en Amerikaanse wapens uit de Tweede Wereldoorlog en bereid je verdediging voor met mijnen, explosieven en bonussen!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Beach Invasion 1945 sinds 19/12/2023, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Beach Invasion 1945 (PC): Spelsnelheid en bewerking: Artillerie aan de linkerkant.

Als je echt veel trucs wilt voor Beach Invasion 1945, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Beach Invasion 1945 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Beach Invasion 1945 (ORIGINAL / +4)
  • Onbeperkte wapengezondheid
  • Spelsnelheid
  • Wijziging: Aantal eenheden dat nog moet worden gedood
  • Edit: Artillerie resteert
  • Edit: Nog punten te besteden
Cherri Andrea640360