Trucs en Spelcodes: Cat Quest 3 (PC)

Trucs, Codes en Geheimen voor Cat Quest 3 op PC. Bijvoorbeeld: Voeg alle betoveringen toe en ontgrendel alle scheepsblauwdrukken.

Inleiding

Cat Quest 3: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Cat Quest 3. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

In Cat Quest III speel je als een katachtige buste in een vrij verkenbare 2,5D open wereld vol pi-ratten.Bevaar de zeeën om zoveel mogelijk schatten te pakken!Maar bereid je voor op gevaar: de Piratenkoning jaagt op je...

Cat Quest 3 is gepubliceerd op 08/08/2024 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Cat Quest 3 (PC): Voeg alle betoveringen toe en ontgrendel alle scheepsblauwdrukken.

Voor Cat Quest 3 hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's op YouTube vinden die, als je ze samen neemt, je in staat stelt om het einde van het spel te bereiken, dit op de pagina van de walkthrough van Cat Quest 3.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Cat Quest 3 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Cat Quest 3 (1.1.4 / +6)
  • Snelle genezing
  • Voeg 1000 goud toe
  • Voeg 1000 kristallen toe
  • Voeg alle spreuken toe
  • Ontgrendel alle apparatuur
  • Ontgrendel alle scheepsblauwdrukken
  • Bewerking: ervaring
Cherri Andrea640360