Trucs en Spelcodes: CONVERGENCE: A League of Legends Story (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel CONVERGENCE: A League of Legends Story voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

CONVERGENCE: A League of Legends Story: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor CONVERGENCE: A League of Legends Story.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Verken de geweldige stad Zaun met Ekko, een jonge uitvinder met een apparaat dat de tijd terugspoelt, in deze verhalende actieplatformgame.Verdien componenten, maak gadgets en ontgrendel vaardigheden, spoel vervolgens de tijd terug en pas je aanpak aan elke uitdaging aan.

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor CONVERGENCE: A League of Legends Story (PC): Oneindige en onkwetsbare gezondheid.

Niet alleen trucs! We kunnen u ook de walkthrough laten zien van CONVERGENCE: A League of Legends Story. Op de juiste walkthroughspagina van dit spel staan ​​enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

CONVERGENCE: A League of Legends Story heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van CONVERGENCE: A League of Legends Story zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina CONVERGENCE: A League of Legends Story (11614550 / +5)
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Vlieg
  • Uitstekende bewegingssnelheid
  • Lage zwaartekrachtmodus
  • Gamesnelheid
Cherri Andrea640360