File not Found: ../apocanow.it/dtmlampmobile/trucchi_related.html󾠊 Trucs en Codes van Chained Together • Apocanow.nl

Chained Together: Trucs en Codes

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Chained Together (PC).

Hallo en welkom bij Apocanow. We presenteren het artikel over de trucs en codes van Chained Together. We hopen dat het nuttig zal zijn en het u in staat zal stellen uw spelervaring te verbeteren.

Inleiding en Verhaal van het Spel

Stijg vanuit de diepten van de hel geketend aan je vrienden door verschillende werelden.Probeer alleen of in een coöperatie de top te bereiken en ontdek wat je daar te wachten staat...

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Chained Together sinds 19/06/2024, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Beschikbaar op deze site is ook de walkthrough van Chained Together: een videogids die is samengesteld uit video's die op YouTube zijn te vinden, leid je van het begin tot het einde van het spel en vaak ook door de geheimen en verzamelobjecten in het spel. Je kan dit allemaal vinden op onze officiële pagina gewijd aan de walkthrough van Chained Together

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Chained Together zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Chained Together
Trainer 14881504 HF2 / +6
Verhoogt de snelheid van de speler
Verlaag de snelheid van de speler
Stelt de normale snelheid van de speler in
Verhoogt de spronghoogte
Verlaag de spronghoogte
Stel de normale spronghoogte in
Gamesnelheid
Cherri Andrea640360