Trucs en Spelcodes: Idle Army Base (ANDROID / IPHONE)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Idle Army Base (ANDROID / IPHONE). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Idle Army Base: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Idle Army Base verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Word een legergeneraal en profiteer van je troepen door het legerbasisspel als een tycoon te spelen. Het is een achtbaanrit - je hoeft niet te tikken en te tikken of te klikken en te klikken - investeer gewoon, train je troepen en win oorlogen.
Wees niet stil! Gebruik de geld- en goudwinsten die je verdient om te investeren en je troepen te upgraden en nieuwe zones te ontgrendelen in dit inactieve spel. Dus ga ten oorlog en verover de wereld als een kapitalistische tycoon en word rijk met alle nutteloze winsten en contanten die je kunt verdienen.
FUNCTIES Automatiseer troepentraining om te investeren en uw inactieve game-inkomsten te verhogen. Niet ideaal, maar inactief! Verdien inactief geld en verdien, zelfs als je offline bent in dit spel, als een tycoon! Huur legermanagers in voor uw inactieve militaire basis om het werk en de motivatie van uw troepen te vergroten Geniet van het avontuur, je hoeft niet te tikken en klikken of een capper of een clicker te zijn in dit spel. Word een inactieve legermiljonair of zelfs een miljardair! Laat je militaire imperium groeien als een tycoon en word rijk met veel geld en goud! Profiteer van het upgraden van je spelzones en het inhuren van meer troepen om te trainen om rijk te worden! Gebruik net als een simulator de juiste idle tycoon-spelstrategie om geld en winst te verdienen. Prestige, breid en laat uw slapende militaire basis groeien, zowel online als offline Kun jij de juiste strategie gebruiken om een ​​inactieve legermagnaat, kapitalist, miljonair of miljardair te worden en het goud te raken?! Dit is geen clicker- of tapper-spel, je hoeft alleen maar als een tycoon te investeren in je militaire basis, om meer geld, goud en winst te verdienen om te investeren in je leger en troepenimperium om de hele wereld te besturen en te veroveren. Geniet van het avontuur! Verhoog uw inkomsten, contanten, goud en winst, zowel online als offline. Bouw je inactieve miljonairimperium door te investeren in de juiste zones en inactieve troepen, zodat je winst kunt maken en je workflow kunt maximaliseren in dit inactieve managementspel, een soort online clickersimulator, maar je hoeft niet te klikken of aan te raken. Verzamel middelen in contanten, goud en inkomsten in dit simulatiespel voor legermagnaten Dit is oorlog! Het is niet zoiets traditioneels als een supermarkt, een mijn, een politiebureau, een tv-station of een achtbaanrit! Dit is een inactieve militaire basis en als manager word je zo rijk als een kapitalistische miljonairmagnaat - vol of rijkdom, contant geld en goud. Geen internetverbinding nodig om dit inactieve tycoon-imperiumspel te spelen Automatiseer uw inactieve troepen door te investeren in managers, zodat u als een tycoon winst kunt maken Verdien als een rijke investeringsmagnaat om uw economie een boost te geven, geld te winnen en een rijke miljonair te worden Je hoeft hier niet te botsen, want je stuurt je inactieve troepen de oorlog in om veel geld en goud te verdienen. Dit is geen normaal inactief spel met geld

We hebben materiaal geldig voor ANDROID / IPHONE. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 17/04/2021, de datum waarop Idle Army Base werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Idle Army Base (ANDROID / IPHONE): Bruikbare tips.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs: Trucs van het Spel

We hebben nog steeds geen trucs om te tonen. We doen ons best om trucs te zoeken en te publiceren van spellen wanneer we ze vinden. Kom regelmatig eens controleren op deze pagina. Als er trucs zijn voor Idle Army Base, zullen we deze in de loop van de tijd publiceren.
Cherri Andrea640360