Trainer voor: Truck and Logistics Simulator (15048534)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte brandstof, De gezondheidsmeter loopt geen schade op, Geen visuele schade, Megageld en nog veel meer.
Truck and Logistics Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Truck and Logistics Simulator. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Op de volgende truccen-pagina van Truck and Logistics Simulator kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Truck & Logistiek Simulator is een simulatiespel van de voertuigen waarmee u de taak van het uitvoeren van logistieke activiteiten van het begin tot het einde in de single player mode of multiplayer. Neem de controle over meer dan 20 uitstekende voertuigen voor het uitvoeren van complexe bewerkingen van het laden en het leveren van de verschillende goederen direct...

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte brandstof
  • De gezondheidsmeter loopt geen schade op
  • Geen visuele schade
  • Megageld
  • Super XP
  • Altijd dag
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Truck and Logistics Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Brandstof NumPad1: onbeperkte brandstof # SchadeNumPad2: Gezondheidsmeter loopt geen schade opNumPad3: Geen visuele schade# ValutaNumPad4: Megageld# VoortgangNumPad5: Super XP # OmgevingNumPad6: Altijd dag# GameplayNumPad7: Spelsnelheid
Cherri Andrea640360