Trainer voor: Space for Sale (2024.08.02.11.21)

Je zal veel Trucs toevoegen: God-modus, Mega-inventarisruimte, Onbeperkt aantal artikelen, Toevoeging van mega-items en nog veel meer.
Space for Sale: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Space for Sale. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Space for Sale en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Verken buitenaardse werelden, bestudeer hun flora en fauna en laat de wensen van klanten uitkomen door droomhuizen te bouwen!Ontdek hulpbronnen en gebruik je verstand en betrouwbare hulpmiddelen om onbekende biomen te overleven en de vastgoedmarkt te veroveren, zelfs met vrienden!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God-modus
  • Mega-inventarisruimte
  • Onbeperkt aantal artikelen
  • Toevoeging van mega-items
  • Supersnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Space for Sale: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelerNumPad1: God-modus # InventarisNumPad2: MegavoorraadruimteNumPad3: Onbeperkte itemsNumPad4: Mega-items toevoegen# GameplayNumPad5: Supersnelheid< p>OpmerkingenMega-inventarisruimte:Open de inventaris EENMAAL om deze te vergroten.
Cherri Andrea640360