Trainer voor: Ereban: Shadow Legacy (14034531)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onzichtbaar, Onkwetsbaar, Onbeperkte weerstand, Ongelimiteerde gezondheid en nog veel meer.
Ereban: Shadow Legacy: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Ereban: Shadow Legacy en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Ereban: Shadow Legacy vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We kunnen je meer bieden! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. Op deze pagina gewijd aan de walkthrough van Ereban: Shadow Legacy vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze gids tonen voor het voltooien van het spel.

Ereban: Shadow Legacy is een snelle stealth-platformgame waarin je speelt als Ayana, de laatste telg uit een vergeten ras.Maak gebruik van mystieke schaduwkrachten, hightechgadgets en vermijd of moord om de waarheid over je verleden te ontdekken en de sleutel tot het redden van een stervend, moreel grijs universum.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onzichtbaar
  • Onkwetsbaar
  • Onbeperkte weerstand
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Supersprong
  • Supersnelheid van beweging
  • Lage zwaartekracht
  • Sluit je aan bij het licht
  • Altijd een samensmelting van schaduwen
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ereban: Shadow Legacy: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onzichtbaarNumPad2 : onkwetsbaarNumPad3: onbeperkt uithoudingsvermogenNumPad4: onbeperkte gezondheidNumPad5: supersprongNumPad6: superbewegingssnelheidNumPad7: lage zwaartekrachtNumPad8: samenvoegen in het lichtNumPad9: Altijd schaduw samenvoegen# GameVermenigvuldigen: spelsnelheid
Cherri Andrea640360