Trainer voor: Age of Water (1.0.13.3070)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt bootvermogen, Geen schade aan de romp, Ongelimiteerde ammunitie, Geen oververhitting en nog veel meer.
Age of Water: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Age of Water! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Age of Water van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Age of Water is een online avonturenspel dat zich afspeelt op een post-apocalyptische aarde onder water.Navigeer door de storm, vecht en handel, neem de controle over andermans boten of bouw je eigen boten, haal grondstoffen uit de oceaanbodem en ontgrendel de geheimen van de wereld van Age of Water.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt bootvermogen
  • Geen schade aan de romp
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Geen oververhitting
  • Minder piratenaanvallen
  • Super snelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Age of Water: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# BootNumPad1: onbeperkt bootvermogenNumPad2: Geen rompschade# WapenNumPad3: Onbeperkte munitieNumPad4: Geen oververhitting# vijandenNumPad5: Minder aanvallen door piraten# Gameplay NumPad6: Supersnelheid

Opmerkingen

VEEL van dit spel en veel variabelen worden ONLINE opgeslagen. Het is bedoeld voor het VERHAALgedeelte van het spel en voor solospel. De Trainer werkt mogelijk niet met alle items, boten, enz.Geen schade aan de romp: Kan enige schade aan de boot helpen beperken.
Minder aanvallen dankzij Piraten:Vijanden om je heen vallen minder aan.
Cherri Andrea640360